UZAKTAN HOŞ BİR SEDA eTwinning projesi

UZAKTAN HOŞ BİR SEDA eTwinning projesi

Okulumuz Teknoloji ve Tasarım Öğretmenleri Sultan BOZAT HALCI ve Şener HALCI, öğrencileri ile "Uzaktan Hoş Bir Seda" e-Twinning projesine ortak olmuştur. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

30.01.2021 350

Küresel bir problem olan pandemi sürecinde öğrencilerimizle etkileşimimiz azaldı. Bu süreçte hem öğrenciler hem de öğretmenler sosyal ve sanatsal etkinliklerden uzak kaldı. Böylelikle duygularımızı ifade edebilmek için yeterince fırsat oluşturacak ortamlar da bulamaz olduk. Duyguların ifade edilemeyerek biriktirilmesi yoğunluklarını arttırarak istenmedik davranışların ortaya çıkmasına da zemin oluşturur. Bu durum hem ruhsal hem de fiziksel olarak olumsuz sonuçlar ortaya çıkarabildiği gibi çeşitli davranış bozukluklarına da neden olur. Bu kapsamda "Uzaktan Hoş Bir Seda" projesinin genel amacı 10-18 yaş aralığındaki öğrenciler ve gönüllü öğretmenlerinin proje kapsamında belirtilen sanat dallarındaki etkinliklere katılıp ürünler ortaya koyması ve aynı zamanda bu ürünlerin kendilerinde ortaya çıkardığı duyguları ifade etme fırsatı bulmalarını sağlamaktır.

03-03-202103-03-202103-03-2021

İLETİŞİM

Adres:
Özgürlük Mahallesi Rasih Kaplan Caddesi No 65 Kepez / ANTALYA ........................................................................................................................ twitter.com/AvniCollu ..... www.instagram.com/avnicollu712667


Telefon
(242) 346 6896


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın