Hüseyin Avni Çöllü Ortaokulu

Vizyon: Büyük Atatürk´ün "Türk Milletinin geleceği, bugünkü evladının doğru görüşü, yorulmak bilmez çalışkanlığı ile büyük ve parlak olacaktır." sözünden hareketle Türk Milli Eğitiminin temel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda yetişen, gelişen teknolojiyi yakından izleyip uygulayabilen bilgili, becerikli, kendine güvenen, kendisine, ailesine, milletine karşı sorumluluk sahibi, sosyal ve kültürel alanlarda öncü, değişime ve sürekli gelişimin önemine inanan, ekip ruhuyla hareket eden ve yaptığından daha iyisini yapmak için azmeden hedef insanı yetiştirmektir.

Misyon: Geleceği tahmin eden değil, İlk´leri ve En´leriyle geleceği bugünden planlayan bir eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak istiyoruz.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08.30 - 15.05
Isınma: Elektrik - Klima
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0242 3466896

WEB - https://huseyinavnicolluortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Özgürlük Mahallesi Rasih Kaplan Caddesi No 65 Kepez / ANTALYA ........................................................................................................................ twitter.com/AvniCollu ..... www.instagram.com/avnicollu712667

Öğretim Şekli :Tekli Eğitim

Yerleşim Yeri - Özgürlük Mahallesi Rasih Kaplan Caddesi No:65

Ulaşım Özdilekpark karşı arasından girilerek; cumartesi pazarı yolu üzerinde Evren büfeden sola döndükten sonra 200 metre ilerde solda.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 5 dakika, İlçe Merkezinin tam ortasında