Ya Çikolatasız Kalırsa Dünya? e-Twinning Projesi

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Şerife Bozyel , If the World is left without Chocolate? ( Ya Çikolatasız Kalırsa Dünya ? )  adlı projeye ortak olmuştur. Proje  12 okul tarafından  yürütülmekdir. Projeye  Antalya, İstanbul , Kayseri , Samsun , Trabzon , Ordu ve Bursa illerinden ve yabancı ortaklar ise Moldovya'dan katılım sağlamaktadır.

Okulumuzdan 5. Sınıf öğrencilerinden yedi öğrenci proje için çalışmaktadır. Bu öğrenciler ; Ali Ertan , Ayşe Ecrin , Beril Deniz , Berra , Ecem Türkü , Emir Eymen ve Umut'tur.

06.05.2021 771

Proje Hedefleri

1. Canlıya ve çeşitliliğine saygı göstermesi gerektiğini öğrenir
2. Yaşadığı çevrede görülen iklimin, insan faaliyetlerine etkisini, günlük yaşantısından örnekler vererek açıklar.
3. Çevre sorunlarının oluşum nedenlerini sorgular.
4. İklim değişikliğinin; tarım, orman ve bitki örtüsü, temiz su kaynakları, deniz seviyesi, enerji, insan sağlığı ve biyolojik çeşitliliği doğrudan veya dolaylı olarak çeşitli şekillerde etkileyebildiğini fark eder.
5. Endemik ağaçlardan kakao ağacının yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olabileceğini öğrenir.

Adres:
Özgürlük Mahallesi Rasih Kaplan Caddesi No 65 Kepez / ANTALYA ........................................................................................................................ twitter.com/AvniCollu ..... www.instagram.com/avnicollu712667