Hayalimdeki devreler eTwinning projesi

Hayalimdeki devreler eTwinning projesi

Okulumuz Matematik Öğretmeni Bünyamin Sarı ve öğrencileri "Circuits In My Dreams" e-Twinning projesine ortak olmuştur. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 

01.01.2021 383

Elektronik eşyalar hayatımızın her yerinde bulunur. Hepsi elektronik devre elemanlarına ve bu elemanları kontrol eden program hatlarına sahiptir. Geleceğimiz olan gençleri teknolojik yaşamın kullanıcı kısmından alıp üretici kısmına getirmek görevimizdir. Bu sebeple elektronik devre elemanı sağlayamayan öğrencilerimizi de göz önünde bulundurarak bu eğitimi Tinkercad isimli online simülatör üzerinden öğrencilerimize sunarak onlara hayallerini gerçekleştirme şansı vereceğiz. Ayrıca Elektronik ve Kodlama disiplinlerinin bir araya gelmesi ile kodlamanın sadece sanal bir eğitim alanı olmamasını sağlayacağız.

İLETİŞİM

Adres:
Özgürlük Mahallesi Rasih Kaplan Caddesi No 65 Kepez / ANTALYA ........................................................................................................................ twitter.com/AvniCollu ..... www.instagram.com/avnicollu712667


Telefon
(242) 346 6896


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın